Appelez-nous

Customer Service Medewerkers (FR/NL) (5)

Ben jij een sociaal diertje dat graag in contact staat met anderen? Vind je het leuk om creatief te zijn in het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant?

Lees snel de vacature verder en stuur ons je CV als dit jouw droomjob blijkt te zijn.

Fonctions et profils

Eén van onze klanten in Drogenbos is op zoek naar medewerkers om zijn klantendienst te ontwikkelen! Je hebt dagelijks telefonisch contact met klanten, die u op een positieve manier te woord staat.

customercarejobs!

Klanten zullen vragen stellen over hun verwarmingstoestel, maar ook over alle verschillende punten die ermee verband houden. Dit kunnen technische vragen zijn over hun verwarming, een reparatie, een vernieuwing van de verwarming, ... In sommige gevallen zal je onmiddellijk een afspraak met een technicus moeten maken, in andere gevallen zal je de mogelijkheden van assistentie op afstand moeten onderzoeken.

Je spreekt elke klant op een professionele manier aan en vertaalt de oplossing in duidelijke taal. Jouw commercieel inzicht zorgt ervoor dat u in elk gesprek vraagt of de klant nog tevreden is met het huidige product en of een verlenging mogelijk is.

Compétences

Klinkt deze baan als jouw ideale baan? Kijk of je de lijst hieronder kunt aankruisen;

  • Je bent communicatief en geniet daarom van sociale contacten
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Franse en Nederlandse taal

  • Je houdt van commercieel werk en het behalen van targets is voor jou een persoonlijke uitdaging.

  • Je bent nieuwsgierig en absorbeert nieuwe informatie als een spons

  • Enthousiasme en vriendelijkheid tegenover klanten zijn twee sleutelwoorden die uw persoonlijkheid beschrijven

  • je hebt een diploma hoger secundair onderwijs

Offre

Je werkt in een jonge en dynamische omgeving waar je sterk gemotiveerd bent om uzelf te ontwikkelen. Deze werkgever hecht ook veel belang aan het persoonlijk welzijn van zijn werknemers.

De startdatum is zo snel mogelijk, dus het is ideaal als u nog een opzegtermijn of vakantie gepland hebt. Het project zal ten minste tot maart 2022 duren. Het is nog niet bekend of het project zal worden verlengd.

Werken in ploegendienst is voor jou geen probleem, je moet ook flexibel zijn. Het werk wordt verricht van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 19.00 uur, met af en toe werk op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Je ontvangt een brutosalaris overeenkomstig de salarisschaal op basis van uw aantal jaren beroepservaring. Naast dit brutosalaris ontvang je ook extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en vergoeding van reiskosten van en naar het werk.

Numéro d'inscription: VG: 1176/BUOSAC W/INT.662 BRUSSEL : 00220-406-20180807

Si vous souhaitez en savoir plus sur la manière dont Itzu traite les données personnelles, consultez notre Privacy Policy.

Posez votre candidature maintenant

Ces offres d'emploi vous intéressent peut-être aussi ?

Vous cherchez un emploi ou un candidat approprié pour votre entreprise ?